На шляху до Вільнюса: Янукович гальмує?

17 жовтня 2013, 11:47
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
1189

На сайті Ради з'явився проект розкладу пленарних засідань на 22-25 жовтня і на 5-8 листопада. Законопроектів із "списку Фюле" НЕМАЄ.

На сайті Ради з'явився проект розкладу пленарних засідань на 22-25 жовтня і на 5-8 листопада. Законопроектів із "списку Фюле" (про реформування прокуратури і про вдосконалення виборчого законодавства, які належать до взаємно погоджених Україною і ЄС умов успіху Вільнюського саміту) – у розкладі пленарних засідань НЕМАЄ.

Наступні пленарні засідання сплановано аж на 19-22 листопада. Якщо не буде внесено змін до розкладу роботи Ради, то "список Фюле" зависає – прийняти ці проекти у цілому як закони вже просто не залишиться часу...

Припускаю, що більшість може включити їх до розгляду оперативно, у будь-який день, але тим не менше відсутність ключових законопроектів у плановому режимі роботи Ради – насторожує.

Що це? Нерозторопність у плануванні? Чи Янукович натиснув на гальма?


Запрошую до обговорення у Facebook
Більше інформації на www.grytsenko.com.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.