Накопичувальної пенсійної системи в Україні не буде

24 жовтня 2013, 11:22
Власник сторінки
соціальний експерт
0
552

Відповідно до указу президета, у жовтні закінчується термін, коли уряд мав би назвати дату запровадження накопичувальної системи пенсійного забезпечення

Відповідно до указу Януковича, у жовтні закінчується термін, коли уряд мав би назвати дату запровадження другого рівня державного обов’язкового пенсійного забезпечення - так званої накопичувальної системи пенсійного забезпечення.  

Однак з виступів керівництва міністерства соціальної політики та Пенсійного фонду на парламентському круглому столі щодо перспектив запровадження в Україні накопичувальної  пенсійної системи стало очевидно, що накопичувальна система ніколи не буде запроваджена в Україні, оскільки обов’язковою умовою її запровадження є бездефіцитний пенсійний фонд.

Проте  з року в рік дефіцит Пенсійного фонду тільки зростає. Зокрема, згідно з даними самого Фонду, поточний дефіцит складає 23 млрд. грн., а дотація з Держбюджету становить 83 млрд. грн.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Янукович,Азаров,Королевська,Пенсійний фонд,пенсійна система
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.