Це вже метастази раку. Морального...

29 жовтня 2013, 19:10
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
626

На підтримку нещодавно затриманого "кримінального авторитета Анісіма" несподівано подав свій голос... архієпіскоп Запорізький і Мелітопольський Лука.

На підтримку нещодавно затриманого "кримінального авторитета Анісіма" (так його назвало МВС), а простіше по-їхньому – "сморящєго", несподівано, а може й сподівано, подав свій голос... архієпіскоп Запорізький і Мелітопольський Лука (УПЦ Московського патріархату).

Владика довго перелічує благодійні проекти "авторитетного" підприємця Анісімова, спрямовані на підтримку Церкви.

Своє архіпастирське звернення до людей високий церковний чин завершує не менш високими словами (цитую): "Православная Церковь глубоко признательна бизнесмену Евгению Анисимову за благодеяния, направленные на развитие и укрепление духовности в нашем Богом спасаемом регионе".

Мабуть, за задумом архієпископа, найбільше зігріти душу прихожан УПЦ-МП має саме отой наголос владики на "укреплении духовности", у поєднанні з такою величною постаттю "смотрящєго"...

Що тут сказати? Моральна деградація. Повна. Це вже метастази, четверта стадія раку. Морального...

Запрошую до обговорення у Facebook
Більше інформації на www.grytsenko.com.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.