Корупціонери вже не гребують навіть об’їданням дітей.

04 листопада 2013, 10:30
Власник сторінки
Політик
0
215

Влада краде навіть на харчуванні дітей-чорнобильців. 7,6 мільйонів гривень вкрали, годуючи дітей тюремною баландою.

Здавалося б, що спільного між дітьми-чорнобильцями та тюремною баландою? Більше, ніж вам може здатися на перший погляд. Більше на цілих 7,6 мільйонів гривень. Рівно стільки - 7,6 мільйонів недоотримали на харчування діти-чорнобильці. 
Це результат ревізії, яку за моїм депутатським зверненням провела Держфінінспекція в Мінсоцполітики. Переписка з Міністерством тривала більше півроку.

Це був окремий атракціон, то вони не дочитали, то не дописали, то не додивились, словом - не міністерство, а суцільний "кішчачій магазин".

У червні дістали остаточно і я звернувся в Генпрокуратуру. Натомість ГПУ «включила» дурника та переадресувала моє звернення знову до Мінсоцполітики, яке вкотре, практично «під копірку», повторило попередні відписки.

Лише після того, як я повторно звернувся в Генпрокуратуру, Держфінінспекція своєю перевіркою підтвердила факти, про які я повідомляв правоохоронців ще в квітні. Тепер звертаюсь до ГПУ з вимогою провести перевірку дій посадовців Мінсоцполітики. І, в разі порушення ними законодавства, розслідувати цю справу і притягти винних до відповідальності. 
А тепер про те, що спільного між тюремною баландою та дітьми-чонобильцями. Відповідь: ТОВ «Сінтезпродсервіз» (Донецьк). Саме це донецьке підприємтво опинилося в центрі корупційного скандалу. З якого дива підприємство, що не має жодного досвіду роботи в сфері організації харчування дітей та спеціалізувалося на забезпеченні харчуванням в тюремних установ, перемогло в тендері
Мінсоцполітики? 
Це питання вже піднімали видання «Українська правда» і «Наші гроші», а тепер Генпрокуратура має відреагувати на моє
звернення та розслідувати факти виявлених зловживань. Тож може так статися, що чиновники Мінсоцполітики на собі зможуть перевірити, як годують в тюремних установах ті, кого вони своїм корупційним рішенням призначили для дітей. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.