Спільна Справа готує протести на річницю Помаранчевої революції

04 листопада 2013, 14:15
Власник сторінки
громадянин
0
589

Ми не повинні бути заручниками волі Банкової.

Громадянський рух “Спільна Справа” розпочав підготовку всеукраїнської акції протесту в Києві 22 листопада. Про це на брифінгу заявив координатор руху Олександр Данилюк.

Сьогоднішні заяви представників Партії регіонів про неможливість звільнення Тимошенко поставили хрест на можливій асоціації України з ЄС. Вся ця гра в євроінтеграцію була необхідна Януковичу винятково для того, щоб приспати пильність українських громадян. 

Ми не повинні бути заручниками волі Банкової. Український народ має сам вирішувати свою долю. 22 листопада, на 9-у річницю Помаранчевої революції, яка відкрила світові українців як європейську націю, ми зобов’язані продемонструвати своє бачення розвитку нашої країни.

Ми сподіваємось, що до акції долучаться представники парламентської опозиції, які раніше обіцяли, що 22 листопада в Києві відбудеться наступний етап акції “Вставай, Україно!”.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.