24 листопада ти повинен бути серед нас

21 листопада 2013, 17:20
Власник сторінки
Народний депутат України 4,5,6 скликань, лідер політичної партії Українська платформа «СОБОР»
0
439

Протягом останнього місяця так і кортіло писати з приводу Угоди про асоціацію. Проте ворожити на кавовій гущі, поки гойдалася чаша терезів, бажання не було.

Тоді б довелося робити закиди «реєстровій» опозиції. Вони бавились, хотіли перемогти в переддень президентських виборів і таким чином поліпшити свої рейтинги. Власне, вони загрались.

Не хотілося б писати на адресу Тимошенко. Юля! Звернись до своїх прихильників, до тих, хто тебе захищає з приводу того, що твоя майбутня воля залежить не від спроб «зламати» Януковича через підписання Угоди про асоціацію, а як раз підписання Угоди є запорукою твоєї свободи.

Зрозуміло, що своїми роздумами я б лише спровокував жовчні голоси тролів у інтернет-середовищі. Бо розвиток України, перемога опозиційного кандидата на президентських виборах і свобода Юлі залежали не від переламування ситуації в переддень підписання Угоди, а як раз після цього.

Тому ця гра на нервах призвела до того, що сьогодні Кваснєвський заявив: Угоди не буде.

Безумовно, Янукович по своїй суті - неєвропейський політик. Він звернув свій погляд до Європи тільки після шаленого тиску і приниження з боку Путіна. Колись я жартома відмітив: якщо тиск, який здійснює Путін на Януковича призведе до підписання Угоди, то російського президента варто було б нагородити званням героя України.

Намагання загнати Януковича в глухий кут ззовні і всередині країни призвели до зриву підписання Угоди про асоціацію. Не буде чесних судів, не буде порядної міліції, не буде адекватної бюрократії. Фактично, Європейська унія – це той колективний варяг, який змусив би наших неандертальців хоча б трохи ставати людьми.

Цей матч Україна програла. Але чи потрібно опустити руки?

Ще вчора я і багато моїх однодумців вагалися, чи виходити 24 листопада на спільну акцію патріотичних сил, яку «реєстрові» опозиціонери прагнуть використати як власний піар. Сьогодні я чітко знаю, що кожен небайдужий за долю свою, країни, дітей і онуків повинен там бути в неділю!

Нехай піаряться «реєстрові»! Бог із ними, нехай це буде на їхній совісті. Нехай виступає, хто завгодно, і виголошує заяложені фрази! Від того, скільки нас збереться, залежатиме, чи зрозуміють нинішні неандертальці при владі, що так легко зламати всю країну їм не вдасться.

Через це я, моя сім’я, мої однодумці в неділю 24 листопада обов’язково будемо на Майдані. Якщо тобі не байдуже власне майбутнє та розвиток держави, прийди на знак протесту проти хамського відношення нинішньої влади до свого народу і до своєї країни!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.