Фігуранта справи про розкрадання електроенергії випустили за кордон

13 січня 2024, 19:41
Власник сторінки
Управляющий партнер Национальной антикризисной группы
0
2381
Тарас Загородній, керівний партнер Національної антикризової групи

Голова Укренерго Володимир Кудрицький відпустив у закордонне відрядження одного з топменеджерів.

Він може бути ключовим фігурантом справи про крадіжку електроенергії трейдером Юнайтед Енерджі.  Також його пов’язують з олігархом Ігорем Коломойським.

Злі язики говорять, що з боку Укренерго схему “адміністрував” не один лише вказаний НАБУ директор департаменту, а саме — Дмитро Кондрашов, голова департаменту адміністратора розрахунків. Також має стосунок Микита Вишневський, директор з ринкових операцій Укренерго. І обидва чомусь встигли втекли за кордон до того, як про схему повідомило НАБУ.

Наразі тільки Кондрашову повідомлено про підозру. Натомість Вишневський не має ніякого процесуального статусу. Голова Укренерго Кудрицький підписав йому відрядження за кордон. Звідти Вишневський нібито написав заяву про звільнення.

От так просто. Чи повернеться він у країну? Побачимо. Це чудово, що правоохоронці нарешті взялись за олігархів. Але я б дуже не хотів, щоб гучним прізвищем нас відволікали від інших, не менш цинічних злодіїв, які не просто крадуть сотні мільйонів під час війни, а ще сидять при цьому на державній зарплаті.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
СПЕЦТЕМА: Україна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.