Олександр Гнатенко: З ентузіаста до топового криптоінфлюенсера

22 вересня 2022, 22:20
Власник сторінки
0
62
Олександр Гнатенко: З ентузіаста до топового криптоінфлюенсера

Як не побоятися піти у невідомість та побудувати міжнародну компанію.

Олександр Гнатенко, багатьом також відомий як Гнат, пройшов шлях від ентузіаста до топового криптоаналітика та криптоінфлюєнсера. Зараз компанія DOUBLE TOP, яку з двома такими ж крипто ентузіастами Антоном (Hexdrunker) та Родіоном (Radist) заснував Гнат, є найавторитетнішим крипто співтовариством у країнах Східної Європи.


Як все починалося

Історія успіху Олександра та всієї його команди бере початок в Україні у 2017 році. Тоді мало хто знав і говорив про криптовалюти. У багатьох країнах цей термін для більшості людей ще був незрозумілий і викликав скоріше настороженість, ніж інтерес. Але, будучи далекоглядною людиною з аналітичним складом розуму та чудовою інтуїцією, Олександр відчув потенціал саме у крипто сфері і цього ж року вперше купив частину Біткоїна.


За цим послідувало вивчення тонни нової інформації, аналітична робота, дослідження ринку та трендів. Це стало не просто нормою та основним заробітком, а й улюбленою справою Олександра. В цю роботу він занурений і досі.


Зростання експертизи: від України до Східної Європи

Розібравшись у темі, Олександр почав знаходити нові проекти, ідеї та збільшувати свій депозит. Інтерес до криптовалют почав зростати. Гнат вирішив популяризувати тему та створив авторський Телеграм канал із саркастичною назвою “Кріптобред”, де ділився своїми висновками, проектами та ідеями.


Аудиторія каналу зростала, тому що аналітичні прогнози Олександра були вибудовані на логіці та фактах, а його думка швидко стала авторитетною у колах людей, які цікавляться трейдингом, інвестиціями та криптовалютами.


Згодом Гнат зрозумів, що хоче рухатися далі і створити щось більш оригінальне, масштабне та значуще, що допомагатиме людям та розвиватиме індустрію криптовалют. В 2020 року Гнат став топовим криптоінфлюєнсером не лише в Україні, а й у Східній Європі. Важливо відзначити, що три роки свого становлення Олександр був не один на цьому шляху - йому пощастило зустріти талановитих експертів у галузі крипти та в результаті поглибити свої знання. Виявити талант і поєднати всі найкращі якості, як свої, так і інших експертів, воєдино. Саме цей синтез дав важливий інсайт - немає нічого кращого за командну роботу і нетворкінгу. Саме там народжуються найкращі ідеї.


Невипадкові зустрічі

У 2019 року на крипто конференції Гнат познайомився зі своїм колегою - молодим криптоаналітиком, який також швидко розвивався в індустрії. Багато хто його знає під ніком Hexdrunker. Пізніше до команди приєднався Родіон, для широкої аудиторії відоміший, як Радист, з яким Гнат познайомився на тематичному форумі.


Ці зустрічі послужили поштовхом до створення сильного проекту, який відомий вже далеко за межами України та допоміг сотням людей освоїтися у новій сфері та суттєво покращити свій матеріальний стан.


Проекти, які змінюють ринок

Утрьох вони створили компанію DOUBLE TOP - співтовариство з сильною навчальною базою, де молоді ентузіасти та досвідчені трейдери не лише отримують цінний нетворкінг, але й діляться ідеями, отримують аналіз проектів від команди 2ТОР та навчаються працювати та заробляти на крипторинці.


Особливість компанії в тому, що вся команда абсолютно відкрито спілкується зі своєю аудиторією – всіх кофаундерів та учасники спільноти, і користувачі соціальних мереж знають в обличчя та можуть поспілкуватися, поставити їм питання безпосередньо.

Закритий проект Гната, Радиста та Хексдранкера 2ТОР SQUAD також набирає величезної популярності завдяки трьом основним цінностям - чесність, перевірена інформація, нетворкінг. Всі учасники знають, що можуть не просто звернутися до служби підтримки, а отримати відповіді на запитання від будь-якого члена команди, включаючи засновників.


Все це стало можливим завдяки високій довірі аудиторії до Олександра Гнатенка, який своєю блогерською діяльністю підвищив фінансову грамотність величезної кількості людей, познайомив їх із крипто ринком та проектами, яким можна довіряти.



Портфель на місяць

Наступним етапом, який залучив у компанію ще більше користувачів, стала авторська рубрика Гната на YouTube, яка називається Портфель на місяць. Рубрика була створена у серпні 2020 року і ось уже понад два роки її популярність лише зростає.


У ній Олександр щомісяця збирає інвестиційний портфель на 10000$, а наприкінці місяця аналізує його, якісь активи прибирає та додає нові. “Портфель на місяць” швидко завоював любов аудиторії та допоміг багатьом людям визначитись із інструментами інвестування.


Найкращий крипто інфлюєнсер Гнатенко

2021 року Гнат та його команда отримав нагороду від авторитетної міжнародної криптобіржі Binance у номінації “Кращий крипто інфлюєнсер у країнах СНД”. Це стало ще більшою мотивацією розвитку. Команда 2ТОР продовжувала зростати і склала вже 30 осіб, які працюють у різних напрямках.


Олександр із командою постійно збільшують кількість корисного контенту за багатьма напрямами криптовалютної сфери. Як сказав наш герой, його основна мета - створити прошарок нових фахівців, які, як і вся команда 2ТОР, будуть найбільш конкурентоспроможними на закордонних ринках і також принесуть дохід людям, покращивши якість їхнього життя.



Продукти, які з командою створює Олександр Гнатенко, докорінно змінюють ринок, культивуючи проекти з чесною та відкритою політикою. Зростання професіоналізму, популяризації фундаментального аналізу та усвідомленої роботи з криптовалютами сприяють розвитку крипто індустрії, підвищуючи інтерес та довіру до неї.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: Украина,YouTube,биткоин,криптовалюта
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.