Незалежність України – Свобода всієї Нації

24 серпня 2022, 09:59
Власник сторінки
0
75

"Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього", – говорить народна мудрість. Тому ми маємо право знати хто ми є і куди прагнемо.

Але також потрібно розуміти та віддавати собі звіт у тому, що ж насправді відбувається сьогодні.

На завершення теми національної самобутності та ідентичності України, розкритої в текстах двох попередніх статей до Дня Конституції та Дня Державності, маємо чесно відповісти до Дня Незалежності на питання: ЗА ЩО? Чому так сталось, що рассійская федерація, яка титулує себе переможницею у Другій світовій війні, опустилася до рівня воєнного злочинця XXI століття? Бо завдяки пам’яті старшого покоління, ще живі спогади про ту жахливу війну і ту криваву ціну, яку було сплачено за мир.

На наше переконання, деякі історики справедливо стверджують щодо придуманої українцем Феофаном Прокоповичем нової назви для Московії – «Рассія», що не далеко пішло і від придуманої, фальшивої ідеї «русского міра». Сьогодні маски скинуті. Все можна називати своїми іменами, не боячись когось спровокувати. А тому відповідально стверджуємо, що під вивіскою "русского міра" ми маємо справу зі злочинним фашистським шовінізмом кремля, а грецьку назву "росія", якою насправді називали Київську Русь, маємо викреслити з географічних карт і називати ту московську східну деспотію її ж викривленою назвою "рассійская федерація".

Отже, чого хочуть владімір путін та його злочинне оточення? В кремлівських ЗМІ кажуть, що відновлення СССР в територіальних межах 1990 року. Так, колись совєтські керманичі кормили людей казками про «світле» майбутнє, (рос.) «мир во всём мире». Та чи був той «мир»? Адже ще жива пам'ять про голодомор, про численні депортації, репресії, війни. Але хіба не чвари у самому кремлі призвели до розпаду СССР? Путін і сам добре усвідомлює, що такі ж кремлівські керманичі як Горбачов і Єльцин борючись за владу між собою розвалили свій СССР у 1991 році. А Україна навпаки – відновила свою державність.

Що путін може запропонувати людям крім телевізора і шовіністичної шизофренії? Сьогоднішня кремлівська влада не відновила в рассії «соціалістичний рай» хоча б за брежнєвським варіантом, не зробила дешевими продукти для людей і всі «блага», про які ностальгують за СССР. Натомість путіним і його оточенням присвоєно природні багатства Сибіру, встановлено фактичну особисту владу їхнього клану над державою, взято під контроль всі фінансові потоки. Здобувши царську владу з багатствами, завдяки нафто-газо-доларам, путін зажадав ще більшого «вєлічія» – кривавої війни. І раби виконали злочинне бажання царя.

То за чим насправді ностальгує путін, який і так має «царську» владу та гігантські багатства? По суті: за холодною війною, за тоталітарним режимом, за тюрмою народів та «імперією зла», яким насправді був СССР. Кремлівський варіант «світлого» майбутнього, в реальності по своїй суті добре видно в Бучі, Ірпені, Маріуполі, Сєвєродонецьку та по всіх окупованих московськими терористами українських мирних землях.

Парадокс полягає в тому, що маючи колосальні природні ресурси можемо бачити такі країни як Саудівська Аравія, Катар, Оман та інші, які замість загарбницьких воєн обрали мирний розвиток своїх країн, хоча ці країни є абсолютними монархіями. Тобто рассійське державне керівництво могло використати свої ресурси задля перетворення своєї країни на аналог Об’єднаних Арабських Еміратів, або ж як місток між Європою і Китаєм. У XXI сторіччі, коли можна жити, відпочивати або вести бізнес у будь-якій цивілізованій країні, державні кордони не мають того значення, як було раніше. Саме тому сьогодні територіальні захоплення в Європі позбавлені будь-якого сенсу, доказом чого є існування цивілізованої демократичної альтернативи для України замість кремлівського СССР – Європейського Союзу.

Але диктаторські амбіції та шовінізм, ефемерне «вєлічіє» і зомбоящик зробили свою справу в рассійській федерації. Замість розвитку, процвітання, налагодження взаємовигідного співжиття як всередині багатонаціональної рассійскої федерації, так і зовні – з іноземними країнами, цей кремлівський монстр обрав стати військовим злочинцем. У цю авантюру було втягнуто мільйони власних людей, попередньо зробивши їх рабами. Рассія стала гідною правоприємницею СССР – Імперії Зла, як влучно назвав цього монстра 40-й президент США Рональд Рейган.

Щоб «виправдати» злочини проти людяності кремлівські шовіністи не придумали нічого іншого, як поширити через свою чорну пропаганду видуману маячню про нацистів в Україні. При цьому кремлівські злочинці пропустили той факт, що сама Україна нікого і нічого не захоплювала, не «віджимала», не погрожувала ядерною зброєю.

Так, нам важко. Але ми маємо боротись за життя – своє і близьких, за свої сім'ї, за особисту свободу і право вільно жити у вільній країні по своїм законам, на своїй Богом даній землі. Ця війна – за виживання нас, українців, як Нації.

Щоб влучно охарактеризувати сьогоднішню війну, коли рассійські війська о 03:40 год ранку вторглись до мирної сусідньої країни, за аналогію можна взяти совєтські фільми про Другу світову війну і напад гітлерівських військ. А вчинки сьогоднішніх рассійскіх солдат і їхні злочини проти українців неначе під копірку взяті від німецьких нацистів та гестаповців.

Нічого не нагадує? Путінський режим точнісінько повторює все те, у чому свого часу «совєти» звинувачували гітлерівський. Тільки на цей раз кожен расіянін має подивитись у дзеркало і відповісти, що йому зробили поганого українські невинно вбиті діти, зґвалтовані дівчата та жінки, закатовані чоловіки, замордовані військовополонені, мирні жителі мирної країни?

Ми маємо нарешті назавжди бути об’єднаними спільними цінностями, єдиною Нацією, а не диванними політиканами, запроданцями за невідомо звідки і в кого взяті гроші на мітинги і демонстрації. Занадто велику ціну сьогодні платимо, щоб так продаватися. Маймо гідність нарешті вже визнати – український народ є спадкоємцем давніх русичів та вільних козаків. А рассєянє – це окремий, чужий для українців народ. Такий як і всі інші народи, без будь-яких особливих прав вважати себе вищими від інших людей.

Владімір путін заявив у своєму загальновідомому відеоролику 24 лютого, що Україну придумав владімір лєнін, чим виправдовував своє вторгнення, як сакральну історичну причину, привласнюючи собі ореол «собєратєля земель русскіх». А рассійскіє пропагандисти обіцяли розтоптати нашу Конституцію на Хрещатику.

Що ж, тоді наша Конституція має містити всі атрибути правонаступництва від давніх часів до сьогодення. Ратифікуючи Угоду про утворення Співдружності Незалежних Держав, Україна констатувала факт припинення існування як країна співзасновниця СССР, а згідно ст.ст.7,8 Закону України про правонаступництво саме Україна є правонаступником СССР. На відміну від рассії, де немає жодного закону про те, що вона є правоприємницею СССР. Хоча цей статус собі самозванно присвоїла. Таким чином, Україна існувала ще до утворення придуманої владіміром лєніним СССР, що зводить нанівець маячню владіміра путіна.

Проте кремлівські пропагандисти замовчують той факт, що до здобуття влади більшовиками в Україні існувала своя легітимна національна держава – Українська Народна Республіка (УНР), проголошена ще Центральною Радою у 1917 році. Тому логічно, що свою державність, задля спростування будь-яких кремлівських викривлень та перекручувань, Україна має констатувати починаючи саме від УНР.

То чому ж дотепер Верховною Радою не визнано Україну правонаступницею УНР? На мотивоване власне переконання, це запитання сьогодні є дуже актуальним. Підняття самобутнього народного Духу, національної Гідності та державницької Сили українців – ось що має вагу! і є дієвою зброєю проти кремлівської пропаганди. Щоб кожен українець та українка з малечку знали своє національне коріння і лише сміялись від подібного кремлівському маразму.

Серед законопроектів, які зараз знаходяться на розгляді в українському парламенті, між боями на фронті, ми натрапили на законопроект № 5796 від 16.07.2021 «Проект Закону про правонаступництво України щодо Української Народної Республіки», згідно якого пропонується визнати Україну правонаступницею Української Народної Республіки 1917-1921 рр., а також безперервність української державно-правової традиції, яка була започаткована у Руській державі та продовжена у Галицько-Волинському князівстві, Королівстві Руському, Великому князівстві Литовському, Руському і Жемайтійському, Війську Запорозькому (Гетьманщині), Українській Народній Республіці, Західно-Українській Народній Республіці, Карпатській Україні, відновлена Актом 30 червня 1941 року та Актом 24 серпня 1991 року.

Як приклад прийняття подібних законів в інших державах з метою наслідування в Україні, авторами законопроекту наведено Литву, Латвію та Естонію, які до рассєян відносилися і відносяться по справедливості – як до окупантів, якими вони насправді і є. Тому що їм і тут, в Україні, не місце…

Для чого потрібен такий закон, запитаєте ви. Відповімо максимально просто і зрозуміло для всіх: для того ж, чому потрібно визнати рассію – країною спонсором тероризму. Бо так воно і є. Бо це правда.

Україна є правонаступницею не тільки Української Радянської Соціалістичної Республіки, а й Української Народної Республіки, від якої веде свою державність та незалежність, відновлену 24 серпня 1991 року. І від самозванної правоприємниці «імперії зла» СССР - рассійскої федерації, Україна заслуговує на свою частку золотих та валютних запасів, алмазного фонду, закордонного майна колишнього СССР, які були одноосібно привласнені кремлівською владою. А враховуючи окупацію з 21 листопада 1921 року по 23 серпня 1991 року та війну з 23 лютого 2014 року і 24 лютого 2022 року по нині – Україна має право на компенсацію всіх видів завданої ворогом шкоди, а також притягнення всіх злочинців до відповідальності і по закону, і по правді, і по справедливості. За це і боремось, і б’ємо ворогів і будемо бити… до Перемоги за вільну і незалежну Україну.

Слава незалежній Україні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: Украина,строительство,День Независимости,стройка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.