AB InBev Efes Україна ввійшла у 20-ку найкращих роботодавців України за версією

17 січня 2022, 10:56
Власник сторінки
0
14
AB InBev Efes Україна ввійшла у 20-ку найкращих роботодавців України за версією

Компанія AB InBev Efes Україна потрапила в рейтинг «50 найкращих роботодавців України» за версією журналу «Forbes Україна», посівши у списку 18 місце.

Співробітники та незалежні експерти високо оцінили лояльність, тобто готовність рекомендувати компанію як роботодавця, наявність і склад соціального пакету та умови праці, що дозволило AB InBev Efes Україна набрати всього 76 бали зі 100 можливих.

У 2021 році компанія AB InBev Efes Україна надала співробітникам можливість раз на два роки проходити повне медичне обстеження за рахунок роботодавця. Такий скринінг пройшли вже 130 співробітників, заявки залишили ще 245. Програма коштуватиме компанії більш ніж $1 млн.

Нещодавно компанія впровадила Employee Assistance Program, яка надає можливість співробітникам та їх родичам безкоштовно проконсультуватися з професіоналами з питань юридичного характеру, фінансової грамотності та психологічного здоров'я. За рік роботи послугою скористалися 161 осіб. Співробітники компанії можуть використовувати корпоративну платформу добробуту LEON, яка допомагає перетворити турботу про себе на звичку. Також компанія пропонує безкоштовну передплату на програму для фізичних тренувань SWORKIT.

«Наша найбільша сила – це наші люди. Ми хочемо підтримати колег у важливих подіях їх життя. І ми наполегливо працюємо над впровадженням змін, які позитивно вплинуть на співробітників і галузь в цілому», – розповідає директор з персоналу AB InBev Efes Ольга Орел.

Оплачувана відпустка для одного з батьків, який здійснює основний догляд за дитиною, буде збільшена з 18 до 26 тижнів з доплатою до повного окладу в цей період. А для другого партнера оплачувана відпустка з доплатою до повного окладу збільшиться з 2 до 4 тижнів. Відповідно до нової політики покращуються додаткові умови до обов'язкової державної підтримки, так, наприклад, другий з батьків може розраховувати на відпустку тривалістю до 28 днів (зараз до 14 днів) зі збереженням 100% регулярної винагороди на період відпустки.

Рейтинг «50 найкращих роботодавців» за версією «Forbes Україна» є одним із найавторитетніших інструментів вимірювання прогресу у відносинах роботодавців і найманих працівників. Крім співробітників, свою думку висловлюють експерти ринку праці, які об'єктивно оцінюють роботу українських роботодавців з різних аспектів.
Перед складанням нового рейтингу були опитані понад 25 000 співробітників із 50 найбільших українських компаній. Головними критеріями оцінки роботодавців стали: лояльність, тобто готовність рекомендувати компанію як роботодавця (20%); заробітна плата (20%); умови праці (20%); інформаційна відкритість (10%); наявність і склад соцпакету (10%); можливості розвитку в компанії (5%); відчуття захисту з боку компанії (5%) та інші фактори (10%).
 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.