Ілон Маск продав акції Tesla на суму 963 млн. доларів

10 грудня 2021, 23:45
Власник сторінки
0
32
Ілон Маск продав акції Tesla на суму 963 млн. доларів
Ілон Маск

Глава американської компанії – виробника електромобілів Tesla (“Тесла”) Ілон Маск продав акції своєї компанії на суму 963 млн. доларів

Глава американської компанії – виробника електромобілів Tesla ("Тесла") Ілон Маск продав акції своєї компанії на суму 963 млн. доларів, щоб заплатити податки за виконання 2,2 млн. опціонів.

Про це повідомило в п'ятницю агентство Блумберг із посиланням на документи Комісії з цінних паперів та бірж США, пише poshtivka.org.

Маск почав скорочувати свою частку у компанії у листопаді. За останні 5 тижнів він продав акції Tesla приблизно на 11,8 млрд доларів.

За даними рейтингу мільярдерів Forbes ("Форбс"), який ведеться в реальному часі, 1 листопада Ілон Маск став першою в історії людиною, чиї статки перевищили 300 млрд доларів. На даний момент, зазначає агентство Блумберг, статки Маска оцінюються в 266 млрд доларів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: Илон Маск,електромобілі
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.