NС протестує проти корупції Кличка, Поворозника і Пантелеєва

25 травня 2021, 14:23
Власник сторінки
0
32
NС протестує проти корупції Кличка, Поворозника і Пантелеєва

Дарницька ТЕЦ не модернізується багато років. отруюючи життя киян...

А ви знали, що найбільшим забруднювачем повітря в Києві є Дарницька ТЕЦ? Мер столиці Віталій Кличко, а також його заступники Микола Поворозник та Петро Пантелеєв прекрасно знають про це. Однак ніяким чином не вирішують цю проблему, а продовжують травити киян забрудненим повітрям!

Сьогодні під Дарницьку ТЕЦ вийшли представники Нацкорпусу, які заявили, що головна причина такого халатного відношення до здоров’я та життя киян - корупція. До неї причетні не лише вищеперераховані особи, а ще й “смотрящий” Денис Комарницький та “гаманець” мера Артур Палатний.

Розповім вам, що не так з Дарницькою ТЕЦ. Вона знаходиться в центрі густонаселеного району і щодоби генерує близько трьохсот тонн шкідливих відходів, з яких в повітря, грунт і воду Києва потрапляють: алюміній, барій, берилій, миш'як, мідь, нікель, ртуть, свинець, бор, кадмій, залізо, цинк.

Керівництво ТЕЦ запевняє, що насправді на території станції немає жодних порушень. При цьому постійно не допускає представників Державної екологічної інспекції на територію електростанції, не даючи провести перевірку.

Дарницьку ТЕЦ можна та треба модернізувати! Адже вона й досі спалює вугілля, хоча могла б прекрасно працювати на газу.

Віталій Володимирович неодноразово казав, що хоче аби у Києві було все як у Європі. Шановний мер, доводжу до вашого відома, що Франція планує повністю відмовитися від спалювання вугілля до 2022 року, Британія - до 2025 року. А у нас, навпаки, навіть в Києві спалюють брудне паливо за технологіями середини ХХ століття.

Але це все тліє на фоні головної цілі київських чиновників - набити власні кишені. На жителів міста їм начхати, нехай хворіють, вмирають… 

Нацкорпус вимагає від Кличка перейти до реальних дій щодо вирішення проблем екології міста! Важко не погодитися. Віталію Володимировичу, ви або починайте щось робити, або просто йдіть.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.