На початку травня по всій території України розпочалися збори

24 травня 2021, 10:09
Власник сторінки
0
32

резервістів, так би мовити, тих хто візьме зброю в руки та буде боронити свій дім від агресора. Більшість резервістів до цього не мали ніякого відношення до армії, а тим паче до зброї.

Після подій 2014 го року більшість Українців свідомо розуміють, що до них можуть прийти якісь зелені чоловічки з вимогами покинути рідну будівлю, або ще гірше перейти на сторону ворога. Мабуть, саме зараз під час навчань з резервістами, явка є дуже високою, так в Харківській області прийшло більше відсотків на 20 від тієї кількості, котрих викликали на збори.
Близько трьох тисяч резервістів Харківщини беруть участь у навчальних зборах тероборони, такі ж високі показники і в Сумській та Чернігівській областях.
На зборах резервісти отримають навички з військової індивідуальної підготовки, також резервісти відпрацьовують питання, щодо патрулювання місцевості, встановлення блок-постів, стаціонарних та пересувних, охорона стратегічних об’єктів, патрулювання залізничних шляхів разом з представниками Служби Безпеки України.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: резерв,армия,новини
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.