Чому Українська Православна Церква Московського Патріархату приховує свою справж

19 травня 2021, 10:37
Власник сторінки
0
27675

Як це повинно відбуватись? На кожному храмі, будь то київський патріархат чи московський, є табличка з назвою храму та більш детальною назвою закладу.

Відповідно до  статті 12 Закону України "Про свободу совісті та релігійні організації" щодо назви релігійних організацій (об’єднань), які входять до структури (є частиною) релігійної організації (об’єднання), керівний центр (управління) якої знаходиться за межами України в державі, яка законом визнана такою, що здійснила військову агресію проти України та/або тимчасово окупувала частину території України всі церкви московського патріархату повинні висвітлювати свою приналежність до РФ!

Так ось саме на таких табличках і повинні церкви московського патріархату вказувати, що саме вони є суб’єктом Російської Федерації.

Чому вони цього не роблять? Приналежність до Москви, є дуже важливим аспектом в діяльності храмів московського патріархату, саме звідти вони черпають всі ідеї з програмування людської свідомості (про єдиного царя, про непотрібність вакцинування), всі ці ідеї йдуть саме з Москви. Також приналежність до Москви, дає таку собі можливість бути в єдиній церковній системі, що дає відчуття захищеності, тільки ось від кого їм і самим не відомо. Участь в системі московського патріархату дає можливість вигравати різні гранди на проведення різного роду заходи, відповідно ці заходи фінансуються кремлем.

  На жаль багато вірян не розуміють, що кожна гривня з десяти даних на службі в московському храмі йде до РФ.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: церковь,законы,правительство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.