СКІЛЬКИ КОШТУЄ ЩАСТЯ?

01 квітня 2021, 14:05
Власник сторінки
громадський дiяч
0
13

Іспанія та Польща дуже схожі на нас за чисельністю 40-ка мільйонні країни. Тому дуже зручно проводити порівняння та примірювати на собі якими ми можемо бути, або краще яких нам змога бути.

Кожна з цих країн у свій час дуже сильно відставали від розвиненого світу. За короткі терміни ці країни дуже швидко зросли. Рівень зростання кожної з цих країн визначав само обсяг інвестицій в економіку країни.

Щоб Україні наздогнати Польщу, скажімо за 15 років, нам за цей період потрібно мати обсяг інвестицій в економіку в сумі не менше 1,2 трлн.$. Щоб Україні наздогнати Іспанію, скажімо за 15 років, нам за цей період потрібно мати обсяг інвестицій в економіку в сумі не менше 3,4 трлн.$. Україна за свій кращий 15-річний період мала всього 0,3 трлн.$ інвестицій, що в 4 рази менше за потрібного обсягу, щоб наздогнати Польщу та в 11 разів менше за потрібного обсягу, щоб наздогнати Іспанію. Само тому українці сьогодні за рівнем доходу відстають від поляків в 5 разів, а від іспанців у 10 разів. 

Само рівень інвестицій в економіку країни визначає добробут її громадян! Само тому головним питанням нашого порядку денного, нашої змоги швидко зростати та доганяти заможні країни – є створення сприятливих умов для бізнесу, життя та безпеки в нашій країні. Тільки за цими умовами ми отримаємо потрібний обсяг інвестицій, щоб швидко рости та, у випадку якщо матимемо кращі рішення за польські та іспанські, випередити не тільки Польщу та Іспанію, а наздогнати кращі країни світу! Тільки за цими умовами Держава зможе отримувати достатньо доходів, щоб розбудовувати красиву, модерну, потужну Країну.

Такі рішення є! Політичний рух «ІНШІ» єдина політична сила, що має такі рішення. Знайомитися із цими рішеннями, підтримайте нас і ми реалізуємо ці рішення у Владі! Ми є Вашої політичною силою, що фінансується Вами. Чекаємо на підтримку та готові зробити українське економічне «диво»!



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.