EDIN провів вебінар для постачальників Modern Expo

10 листопада 2020, 12:17
Власник сторінки
0
13

6 листопада провайдер електронного документообігу EDIN провів вебінар по роботі з платформою EDIN з демонстрацією сервісу для постачальників компанії Modern Expo.

Ведучими вебінару виступили Ольга Варбан, менеджер із роботи з клієнтами EDIN, та Віталій Война, спеціаліст 1-ої лінії сервісної підтримки EDIN. Розпочала онлайн-конференцію Ольга Варбан із загального огляду сервісів та рекомендаціями щодо роботи з контрагентами. Продовжив вебінар Віталій Война з практичною демонстрацією роботи на платформі.


На завершення навчального вебінару учасники мали можливість поставити усі актуальні питання та отримати вичерпну консультацію з боку експертів EDIN. Для зручності у користуванні платформою, кожен з глядачів отримає запис вебінару, а також схему обміну документів з компанією Modern Expo.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: електронний документообіг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.