Огляд поведінки українського покупця у 2020 році

28 жовтня 2020, 16:34
Власник сторінки
0
16

Провайдер електронного документообігу EDIN є постачальником послуг для багатьох торговельних мереж України. Саме тому ми постійно стежимо за новими тенденціями, прогнозами та змінами у рітейлі.

Безперечно, пандемія вплинула на звички людей в усьому світі, і покупки не стали виключенням. Проте, українці змогли пережити паніку швидше, ніж жителі інших країн, й купівельна поведінка не особливо змінилася. Хоча це й не відміняє того, що стурбованість в Україні є високою.


Паніка зіграла роль у покупці продуктів “із запасом”, українці купували продукти, які мають довгий термін зберігання: цукор, крупи, борошно, консерви та ін. Коли перша хвиля пройшла, населення зрозуміло, що ситуація з коронавірусом - це надовго, і почали вироблятися нові звички: покупки в одному місці або онлайн шопінг, щоб уникати місць скупчення людей. 


Якщо у перші тижні українці, з метою економії, перейшли на більш дешевші продукти, то потім таки повернулися до більш дорогих продуктів. Під час великодніх свят, кількість покупок в Україні зросла на 31%. Наразі купівельна поведінка стабільна. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: електронний документообіг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.