EDIN з Міністерством інфраструктури України проведе вебінар про ЕТТН

28 липня 2020, 12:14
Власник сторінки
0
11

30 липня о 16.00 EDI-провайдер EDIN спільно з Міністерством інфраструктури України проведе вебінар “Електронна ТТН: реалізовані етапи та плани”.

В рамках заходу будуть обговорені наступні питання з впровадження ЕТТН:


  • Блок EDIN. Огляд реалізованих процесів на сервісі EDIN з обміну ЕТТН та кейсів з продуктивними перевезеннями;

  • Блок Міністерства інфраструктури України. Законодавчі зміни: результати за півроку. Наступні етапи до впровадження обов’язкового використання ЕТТН;

  • Блок Питання-Відповіді. Онлайн-консультація учасників вебінару.


Спікерами виступлять Максим Андрійчук, Державний експерт експертної групи з питань інтегрованих систем та сервісів на транспорті Директорату цифрової інфраструктури на транспорті Міністерства інфраструктури України, та Євген Тромбола, Директор департаменту з впровадження інноваційних рішень EDIN. 


Вебінар буде цікавим для торговельних мереж, логістичних компаній, дистриб’юторів, виробників та постачальників. Під час онлайн-конференції учасники зможуть ознайомитись з реалізованими процесами використання ЕТТН та змінами, які плануються до застосування електронного документу.


Зареєструватися можливо за посиланням -


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: електронний документообіг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.