EDIN провів вебінар "Масові операції з документами та EDIN-DISTRIBUTION"

28 липня 2020, 12:01
Власник сторінки
0
17

23 липня провайдер електронного документообігу EDIN провів вебінар "Масові операції з документами та EDIN-DISTRIBUTION: як працювати з функціоналом на оновленій платформі EDI NETWORK 2.0".

Спікерами виступили Євген Тромбола, Директор департаменту з впровадження інноваційних рішень EDIN, Дмитро Гончаров, Бізнес-аналітик EDIN, Олександр Горощук, Бізнес-аналітик EDIN. Розпочав онлайн-конференцію Євген Тромбола з презентаційною частиною про оновлення платформи EDI NETWORK 2.0. Детальну демонстрацію Масових операцій з документами на платформі провів Олександр Горощук. Завершив захід Дмитро Гончаров з трансляцією функціоналу EDIN-DISTRIBUTION. 



Серед учасників були представники компаній-дистриб’юторів, постачальники та виробники. Переглянути всі записи з вебінарів можливо на Youtube-каналі EDIN. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: електронний документообіг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.