Відеоогляди - новий інструмент Google для продажів

22 липня 2020, 14:12
Власник сторінки
0
9

Можливості для роздрібної торгівлі зростають - відтепер Google пропонує продавати через Shoploop.

Провайдер е-документообігу EDIN ознайомився з новими інструментами продажів, серед яких відеоогляди замість картки товарів. 


Продавати через фото вже навчилися, тому настав час переходити на новий рівень - відеоогляди. Розробив рішення підрозділ для експериментальних проектів Google  - Area 120. Творці стверджують, що інструмет допоможе краще знайомитися з товаром, рекомендувати його, знімаючи та завантажуючи на платформу особисті ролики з відгуками.


Зараз на сайт можна завантажити відео тривалістю до 90 секунд. Поки воно користується популярністю серед косметологічних засобів. Проте, розробники рішення прогнозують, що незабаром його буде актуально застосовувати у більшості категорій товарів - одяг, продукти харчування, побутова техніка, навіть послуги.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: електронний документообіг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.