EDIN провів вебінар з демонстрацією оновленої платформи EDI NETWORK

25 травня 2020, 14:58
Власник сторінки
0
12

21 травня провайдер електронного документообігу EDIN провів вебінар по роботі з оновленою платформою EDI NETWORK з демонстрацією роботи сервісу.

Спікерами виступили Сергій Цвіль, Керівник відділу сервісної підтримки EDIN, Олександр Горощук, Product manager EDIN, Дмитро Гончаров, Бізнес-аналітик департаменту з впровадження інновацій EDIN. Розпочав вебінар Сергій Цвіль з демонстрації підписання EDI та ЮЗД документів, роботи з ключами, інструктажу функції пошуку у сервісі. Дмитро Гончаров продемонстрував процес узгодження цін, після чого Олександр Горощук відповів на ряд питань від аудиторії. 


До вебінару приєдналося 200 учасників, серед яких були партнери компанії EDIN - постачальники та дистриб'ютори, для яких вебінар був продуктивним та практичним для подальшої роботи на оновленій платформі EDI NETWORK


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: електронний документообіг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.