Вебінар “Е-трансформація бізнесу” від EDIN

08 травня 2020, 15:50
Власник сторінки
0
14

7 травня провайдер електронного документообігу EDIN провів вебінар “Е-трансформація бізнесу”

7 травня провайдер електронного документообігу EDIN провів вебінар “Е-трансформація бізнесу” про практичний досвід, нові можливості для зростання бізнесу за допомогою своїх сервісів, а також робочий кейс від TerraFood з рішеннями EDIN.


Спікерами виступили Тетяна Смітюх, Директор департаменту з управління ланцюгом поставок TerraFood, та Євген Тромбола, Директор департаменту з впровадження інноваційних рішень EDIN. Розпочав онлайн-конференцію Євген Тромбола, розповівши про рестарт бізнес-платформи EDIN, її унікальні технологічні зміни, які прискорюють бізнес-процеси компаній та дають нові можливості для обміну е-документами. Також Євген розкрив тему інтеграційних рішень впровадження е-документообігу, зокрема масових операцій у єдиній обліковій системі на реальних прикладах використання. Продовжила вебінар Тетяна Смітюх з кейсом автоматизації ланцюга поставок, досягнення економічного ефекту від 100 000 грн під час впровадження ЕДО. 


Серед учасників конференції були представники сфери рітейл, постачальники та дистриб'ютори, а також спеціалісти інших галузей, які обмінюються електронними документами.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: електронний документообіг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.