Кількість українців, що віддають перевагу електронним послугам, збільшилася

06 травня 2020, 12:01
Власник сторінки
0
17

Провайдер електронного документообігу EDIN повідомляє, що, за підсумками аналізу Mastercard, в умовах карантину, громадяни України все частіше стали користуватися послугами онлайн.

Без готівки


Сьогодні відсоток українців, які сплачують через Інтернет стало на 8% більше. Безперечно, що неабиякий вплив на зростаючу кількість мають сьогоднішні обставини, пов`язані з COVID-19. Проте, саме ці події змусили людей користуватися діджитал-інструментами, які пришвидшують процеси, навіть такі прості, як замовити вечерю додому.


В загальній кількості, безготівковими розрахунками користуються вже 82%, тобто лише 17% постійно знімає кошти з рахунків. Значну роль відіграє й кількість терміналів, за допомогою яких можна розрахуватися не лише карткою, але й телефоном - більше 330 тис. в Україні.


Йти в онлайн - це безпечно


Якщо раніше платформи для групового відеозв`язку, онлайн-конференцій значно менше користувалися попитом, то сьогодні вони стали одними з найактуальнішими інструментами для бізнесу - комунікація як всередині компанії, так і зовні з партнерами. 


Окрім різноманітних послуг для зв`язку в рамках обговорень, компанії відчули гостру необхідність у можливості передавати важливі дані своїм контрагентам в рази швидше та безпечніше. Надіслати паперовий документ в умовах карантину - це можливі прострочення та, на жаль, неабияка вірогідність передачі вірусу. 


Підприємства, які ще до пандемії користувалися послугами провайдерів електронного документообігу, наразі не витрачають час на передачу договорів, актів, EDI-документів. Компанії зосереджені на питаннях, які є першочерговими, від яких залежить їх позиція на бізнес-ринку України. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: електронний документообіг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.