Новий EDIN-TENDER для продуктивних торгів

27 квітня 2020, 11:52
Власник сторінки
0
14

Тендерний майданчик EDIN-TENDER від провайдера електронного документообігу EDIN змінює платформу на кращу, швидшу та простішу!

Новий EDIN-TENDER 2.0 створений на базі нового майданчику для підвищення стабільності, швидкості та безпеки користування сервісом. Відтепер функціонал рішення мінімізує можливі технічні помилки та скоротить час на їх виправлення. Оновлений дизайн EDIN-TENDER спростить роботу для учасників, зручний інтерфейс забезпечить весь необхідний функціонал під рукою для проведення комерційних торгів. 


Для зручності роботи в єдиній формі, у структуру сервісу доданий "”, який призначений для стандартизації опису в договорах предмета закупівель. Довідник доданий в функціонал EDIN-TENDER для того, щоб надати єдиного вигляду на платформі категоріям товарів для закупівель та полегшити взаємодію з платформою для тих, хто працює і з державними закупівлями та комерційними торгами.


З оновленою платформою EDIN-TENDER проводити торги, знаходити потрібних постачальників, брати участь у тендерах провідних рітейлерів країни ще швидше, надійніше, зручніше.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: тендеры
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.