Фури ще не трансформери, але ТТН вже електронна

30 березня 2020, 16:12
Власник сторінки
0
17

19 грудня 2019 року відбулося перше перевезення із застосуванням еТТН від провайдера е-документообігу EDIN між компаніями “МЕТІНВЕСТ СМЦ” та “МЕТІНВЕСТ ШИППІНГ”

Як еТТН працює на ділі: кейс “МЕТІНВЕСТ ШИППІНГ”


19 грудня 2019 року відбулося перше перевезення із застосуванням еТТН від провайдера е-документообігу EDIN між компаніями “МЕТІНВЕСТ СМЦ” та “МЕТІНВЕСТ ШИППІНГ”, яке успішно пройшло перевірку і першу поставку з еТТН було повністю завершено з перевіркою інспектором Укртрансбезпеки.


За розрахунками компанії “МЕТІНВЕСТ ШИППІНГ”, кількість документів, якими вона обмінюється під час поставок складає 160 000 на рік з тенденцією зростання на 15% щороку. До впровадження ЕДО, процес погодження 1-єї “Заявки на транспортування” з перевізником у компанії займав 3,5 хв., опрацювання “Акту наданих послуг” та ТТН - 6,25 хв. З впровадженням електронного документообігу “Заявка на транспортування” стала займати 1 хв., а ТТН - 4,75 хв. За 5 місяців 2019 року “МЕТІНВЕСТ ШИППІНГ” зумів скоротити витрати на 123 робочих дні.


Чому ЕТТН актуальна саме зараз?


В першу чергу, компаніям залишається не так багато часу для впровадження електронної ТТН, а отже необхідно пройти тест та розпочати впровадження рішення зі своїми контрагентами.


По-друге, сьогодні весь світ знаходиться у складній ситуації, пов'язаній з COVID-19. Через високу ймовірність зараження, найголовніше - уникати прямого контакту, який включає і передачу предметів з рук у руки, тобто паперові документи так само, які, як і будь-яка поверхня, можуть переносити вірус від 3-х годин. 


Антивірусна акція від EDIN


Е-провайдер розуміє всі складності, з якими сьогодні зіткнулися компанії, тому пропонує спеціальні умови користуванням сервісу ЕТТН. 


До кінця липня 2020 року всі користувачі, які зареєструються в сервісі ЕТТН, отримають безлімітну кількість документів на відправку та отримання з електронними ТТН. 


Одноразова ціна становить 100 грн, без прихованих платежів і без “зірочок".


Розпочни новий етап розвитку бізнесу вже зараз, підключайся!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: електронний документообіг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.