Працюємо заради зміцнення імунітету енергобезпеки України

26 березня 2020, 16:17
Власник сторінки
Директорка Ради Директорів Burisma Group
0
36
Працюємо заради зміцнення імунітету енергобезпеки України

Burisma Group розпочала роботи з реанімації перших трьох свердловин на Дубрівсько-Радченківській нафтогазовій ділянці

Роботи ведуться верстатами Групи вітчизняного та закордонного виробництва, серед яких Wilson Mogul 42, УПА-60, Kremco-750, К200.

Дубрівсько-Радченківську нафтогазову ділянку площею 65,4 кв км. рік тому Burisma Group придбала на першому онлайн аукціоні Держгеонадр за 25,1 млн грн. Початкова ціна лоту становила – 17,5 млн.

На жаль, багато часу зайняв процес погодження документів та вивчення ситуації. Але ми впевнені у тому, що Дубрівсько-Радченківська ділянка перспективна з точки зору видобутку газу, тому готові інвестувати у відновлення ліквідованих та законсервованих свердловин, щоб повернути їх до чинного фонду та шукати нові точки буріння. Даний напрямок може давати додаткові об’єми видобутку вітчизняного газу, що сприятиме підвищенню енеробезпеки України.

Група Burisma знаходиться на етапі підписання договору оренди на три ліквідовані та законсервовані свердловини. Окрім того, у 2020 році планується реанімувати вісім свердловин, які раніше належали фонду державних компаній. 
Очікуваний початковий дебіт газу з кожної з таких свердловин може становити 15-20 тисяч кубометрів.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: Украина,газ,карантин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.