Чому електронний документообіг необхідний у період карантину

23 березня 2020, 14:42
Власник сторінки
0
15

Провайдер електронного документообігу EDIN розповідає про сьогоднішню актуальність автоматизації бізнес-процесів у стані карантину держави.

Введення дистанційної роботи, закриття ТЦ, ресторанів та інших публічних місць багатьох ввело в паніку через можливу зупинку бізнес-процесів. Проте уникнути цього можна.


В першу чергу, усі запобіжні заходи були введенні для уникнення поширення вірусу COVID-19. Сьогодні зберегти націю здоровою - найголовніше завдання кожної країни світу. Бізнес відійшов на другий план, проте комерційна складова все ж залишається і зараз багато компаній, які вели справи у паперовій формі стикнулися з тим, що їх процеси або взагалі припинилися, або займають більше часу з урахуванням відсутності можливостей у звичному режимі функціонування інфраструктури міста. Якщо надсилання е-документа через платформу EDIN займає кілька секунд, то паперовий обмін сьогодні може займати кілька днів. 


І сьогодні найважливішою користю електронного документообігу є саме відсутність необхідності прямого контакту з людьми. Не потрібно передавати документи із рук в руки. Коронавірус тримається на поверхнях близько трьох годин, тобто при передачі паперового документу, заразитися можуть від 1 до 3-х людей. 


EDI-провайдер EDIN закликає ставитися відповідально до сьогоднішньої ситуації у країні, зберігати спокій та дотримуватися рекомендації уряду та медичних працівників. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: бизнес
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.