Робота в режимі карантину: ефективні інструменти

19 березня 2020, 14:17
Власник сторінки
0
12

Провайдер е-документообігу EDIN постійно стежить за найактуальнішими новинами. Сьогодні важливою темою є впровадження карантину в Україні, багато компаній перейшли на робочий режим поза офісом.

Як ставити задачі?


Monday.com - підходить для планування та відстеження прогресу проектів з урахуванням використаного часу. 


Trello - безкоштовне рішення для роботи усією командою. Дозволяє відстежувати дедлайни, ставити та обговорювати завдання. 


Notion - до сервісу входить проста CRM-система, списки завдань та їх моніторинг.


Як спілкуватися?


Google Meet - дозволяє проводити відеоконференції з 250 учасниками та стрімити для 100 000 чоловік, а самі зустрічі можна записувати на Google Drive.


Slack - дає можливість окрем спілкуватися за тематиками з різними командами та окремими учасниками, має голосовий зв`язок та інтеграцію з Dropbox та Google.


Telegram - універсальний додаток, який можна використовувати як чат та голосовий зв`язок. Дозволяє знімати відео. Доступний як на комп`ютер, так і смартфон. 


Як дотримуватися таймінгу?


Toggl - дозволяє відстежувати час, який витрачений на виконання задач, та планування їх у календарі.


Yaware - українське рішення, яке дозволяє контролювати робочий час колег та оцінювати ефективність роботи співробітників.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: бізнес
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.