Наймасштабніші конференції 2020: діджиталізація продовжується

29 січня 2020, 08:29
Власник сторінки
0
16

Провайдер електронного документообігу зібрав найтехнологічніші заходи 2020 року. Що, де, коли, та навіщо - коротко у нашому огляді.

ITEM (Дніпро)


Міжнародна конференція про розвиток IT-бізнесу. Проводиться вже 8 раз поспіль. Збирає учасників більш ніж з 200 IT-компаній. Організатори сприяють нетворкінгу для продуктивного знайомства та завершують захід afterparty-вечіркою.


IForum (Київ)


Насичена конференція, яка проходить один день. На заході 6 потоків і виставкова зона. Всі представники креативного полюбляють захід. Об`ємна програма не залишить осторонь, проте радимо вивчити розклад раніше, щоб встигнути відвідати найцікавіші для себе виступи.


КМЕФ (Київ)


Київський міжнародний економічний форум - це дискусійна платформа, яка націлена на формування стратегії економічного розвитку країни. Підходить для найбільших бізнесів та чиновників, банкірів та юристів. На минулому форумі серед спікерів були прем'єр-міністр, обидва віце-прем'єра, міністр фінансів і сам президент. Втім, для бізнес-нетворкінгу майданчик також підходить.


Outsource People conference (Київ)


Велика частина учасників заходу - власники і керуючі IT-компаніями, з якими може бути корисно познайомитися. Також на Outsource People приїжджають топ-менеджери, сейлзи, маркетологи, розробники і цікавляться.


8P (Одеса)


Конференція орієнтована на CMO і інтернет-маркетологів - SEO, PPC, Affiliate, PR & Brand. Крім нетворкінгу і пізнавальних доповідей, головна перевага 8P в тому, що вона проводиться в Одесі. У різні роки організатори влаштовували вечірки в басейні, на пляжі і придумували для учасників активності, яких не знайдеш ні на жодній іншій галузевої конференції.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: конференция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.