Стартував всеукраїнський конкурс молодих дизайнерів MTI.

15 вересня 2019, 21:18
Власник сторінки
0
28
Стартував всеукраїнський конкурс молодих дизайнерів MTI.

11 вересня 2019 року, Київ. Група компаній МТІ спільно з провідними українськими креативними агенціями розпочала конкурс з розробки свого нового логотипу серед молодих графічних дизайнерів.

Дизайн-макети проекту логотипу MTI Group будуть прийматися на конкурс з 11 вересня по 11 жовтня 2019 року. Після цього кращі роботи обиратиме журі, до складу якого входять: Володимир Цой, президент Групи компаній MTI, Юлія Коломоєць, директорка Департаменту корпоративних комунікацій MTI Груп, Олександр Вісіч, співзасновник Клубу соціально-відповідального бізнесу, Валерія Толочина, директорка з маркетингу INTERTOP, Марія Волошина, керуюча директорка Kyiv Fashion Institute, Арсеній Фещенко, product designer додатка Bird, Костянтин Шнайдер, креативний директор Saatchi & Saatchi Ukraine, Юрій Горбачевський, креативний директор комунікаційної групи TWIGA Ukraine.

Кожна робота, яка відповідає усім критеріям технічного та конкурсного завдань, отримає зворотній зв'язок у вигляді деталізованої оцінки та порад від членів журі. Переможець отримає грошову винагороду у розмірі 25 000 грн (не рахуючи податок)Також три призера зможуть пройти місячне оплачуване стажування в Групі компаній MTI, а ще три - отримають сертифікати на покупки в мережі магазинів INTERTOP.

Важливо, що у ході проведення конкурсу члени журі мають право запрошувати учасників до співпраці у власних творчих проектах, поза процедурою проведення конкурсу.».

Інформація про правила участі у конкурсі розміщено на офіційному сайті Групи компаній MTI.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: международный конкурс
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.