EDI-провайдер EDIN взяв участь в обговоренні впровадження е-ТТН

24 липня 2019, 14:46
Власник сторінки
0
14

19 липня 2019 року о 10:00 в адміністративній будівлі Мінінфраструктури відбулося обговорення щодо впровадження електронної товарно-транспортної накладної (e-TTH) в Україні.

Введення електронної товарно-транспортної накладної дасть поштовх до якісних змін на ринку перевезень. Мінінфраструктури зробило перший крок для запровадження електронної товарно-транспортної накладної, видавши наказ від 03.06.2019 № 413 «Про затвердження Змін до Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 21 червня 2019 р. за № 649/33620, яким впроваджується використання електронної товарно-транспортної накладної.

 

На засіданні були присутніми представники логістичних компаній та провайдерів електронного документообігу, зокрема EDI-провайдера EDIN, який по завершенню засідання увійшов до робочої групи по впровадженню е-ТТН в Україні.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: електронний документообіг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.