Нова форма для сплати ЄСВ - рахунки змінюються 2 травня

17 квітня 2019, 11:49
Власник сторінки
0
30

З 02.05.2019 р. змінюється форма єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування (ЄСВ).

EDI-провайдер EDIN повідомляє, що з початку травня, а саме з 02.05.2019 р., змінюється форма єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування (ЄСВ). Про це зазначає Державна казначейська служба України та інформує, що оновлені рахунки вже знаходяться на балансі центрального апарату.


До 01.05.2019 р. включно попередня форма рахунків для сплати ЄСВ ще вважатиметься дійсною. Документи знаходяться у відкритому доступі Головних управлінь Казначейства в областях та м.Києві.


Сплати, що надходитимуть на старі рахунки по розрахуванню з ЄСВ будуть повертатися платникам як невідомі надходження. Код банку, де можна знайти форму єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування на балансі центрального апарату Казначейства, наступний - 899998.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: бізнес,бізнес-клімат,середній бізнес
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.