“Голосовий шопінг” від Google

10 квітня 2019, 09:18
Власник сторінки
0
22

Провайдер електронного документообігу EDIN повідомляє, що Google спільно з американською торговою мережею Walmart працюватимуть над спільним створенням нового сервісу для покупців - “Голосовий шопінг”

Незабаром, весною розпочнеться робота сервісу на території США. Оформити доставку можливо буде більш ніж з 800 маркетів Walmart, а зробити попереднє замовлення та самостійно забрати покупки з 2100 магазинів.


Замовити товари з дому буде можливо через додаток Google Assistant, доступ до якого мають більше 2 млрд. пристроїв. Нагадаємо, що Google Assistant - це хмарний сервіс персонального асистента, який вважається оновленою версією Google Now, але з можливістю двосторонніх переговорів.


Поки сервіс “Голосовий шопінг” не є досить популярним, проте вважається, що зовсім скоро подібні технології завоюють ринок. В майбутньому Walmart планує застосувати функцію і для інших платформ, а не лише для Google.


Раніше схожий сервіс був застосований в магазинах торгової мережі Whole Foods, яка зараз контролюються всесвітнім інтернет-рітейлером Amazon.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: Google,шопинг,рітейл
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.