Всеукраїнська конференція е-сервісів у бізнесі

01 березня 2019, 09:04
Власник сторінки
0
15

З 14 по 18 березня 2019 року на території гірськолижного курорту “Буковель” EDI-провайдер EDIN проведе конференцію присвячену електронному документообігу.

Всеукраїнська конференція е-сервісів у бізнесі


З 14 по 18 березня 2019 року на території гірськолижного курорту “Буковель” EDI-провайдер EDIN проведе конференцію присвячену електронному документообігу. Захід об’єднає лідерів української бізнес-арени: торгові мережі, виробників, представників телекомунікаційної та логістичної галузей.


В рамках конференції учасники матимуть можливість долучитися до продуктивного нетворкінгу, ознайомитися з доповідями про тенденції ринку ЕДО та успішними кейсами з впровадження е-рішень у внутрішні бізнес-процеси. Крім офіційної частини гостей очікує ряд розважальних заходів, приємні сюрпризи від організаторів, дружня атмосфера та незабутні краєвиди карпатських гір.


______________________________________________________________________



EDIN (ЕДІН) - це український провайдер електронного документообігу, що пропонує інноваційні рішення для обміну електронними документами між різними бізнес-партнерами.


Компанія досягла суттєвих успіхів у розвитку безпаперових технологій і створила єдине електронне рішення для будь-якої галузі. Кожен з сервісів компанії легко інтегрується у облікову систему користувача, зберігає бізнесу час на обробку документів, захищає від їх втрати та оптимізує бізнес-процеси. Портфель продуктів компанії охоплює всі сфери від ритейлу до сервісів для ФОП та дозволяє побудувати єдину екосистему для співпраці з партнерами.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: конференция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.