Знову розбірки з перевізниками що до перевезення УБД.

01 липня 2018, 17:15
Власник сторінки
0
25
Знову розбірки з перевізниками що до перевезення УБД.

Вирішення питання безоплатного перевезення УБД. Ця тема важлива для всіх регіонів України Голова РДА Одинець прийняв участь у перемовинах з перевізниками.

Вирішення питання безоплатного перевезення УБД. Ця тема важлива для всіх регіонів України. В нашому районі останнім часом деякі водії дозволили собі зневажливо поставитись до наших бійців. Ми зібрали термінову нараду, на якій були присутні 4 крупних компанії перевізників, Голова районної ради, та представники АТОвців. Це було вузьке коло осіб аби вияснити, як ми будемо діяти далі. Але розмова все таки виявилась емоційною. Однозначно було поставлено умову перевізникам, що бійців з посвідченнями УБД вони ЗОБОВ’ЯЗАНІ перевозити безкоштовно і не по одному, а стільки скільки їх буде на маршруті. Ця умова навіть не може обговорюватись. Перевізники запросили представників Центру допомоги УБД бути присутніми на зборах з водіями аби залагодити це питання в більш розширеному колі. Отож, сподіваємось, що наші умови вони попередньо доведуть своїм водіям і ми без ексцесів і гарячих емоцій зможемо нормально вислухати обидві сторони конфлікту і досягти консенсусу. Нам потрібен мир на всіх рівнях, і агресію по відношенню до бійців в нашому Васильківському районі ми не дозволимо.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: Васильков,Васильків,районна рада,одинец,владислав одинець
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.