Нові робочі місця на Васильківщині

29 червня 2018, 22:40
Власник сторінки
0
54
Нові робочі місця на Васильківщині

Агротехсоюз ТОВ «Agrotechsoyz LLC", офіційно відкрили новий, сучасний сервісний центр компанії, в с. Путрівка, біля траси Київ – Одеса.

ТОВ"АГРОТЕХСОЮЗ" #Розвиток_Васильківщини Агротехсоюз ТОВ «Agrotechsoyz LLC", офіційно відкрили новий, сучасний сервісний центр компанії, в с. Путрівка, біля траси Київ – Одеса. ТОВ"Агротехсоюз" - це соціально спрямована компанія, яка завжди підтримує різноманітні, соціально важливі заходи Васильківщини. На відкритті нового офісу компанії були присутні: заступник голови Київської обласної державної адміністрації - Турчак Іван Миронович, партнери підприємства, а також керівництво і працівники ТОВ"Агротехсоюз". Дане підприємство входить в п"ятірку найбільших платників податку Васильківського району. Компанія Агротехсоюз була заснована в 1997 році в якості центру з сервісного обслуговування та постачання запасних частин до сільськогосподарської техніки. На сьогоднішній день компанія Агротехсоюз є офіційним дилером передових світових виробників сільськогосподарської техніки, запасних частин та витратних матеріалів. Щиро бажаємо компанії ТОВ"Агротехсоюз", подальшого розвитку, процвітання та дякуємо за підтримку та #Розвиток_Васильківщини!!! Розвиток бізнесу на Васильківщині, це нові робочі місця, додаткові бюджетні надходження, які надають можливість Васильківському району змінюватись на краще. Ivan Dergalyuk #Команда_Порошенка #Владислав_Одинець #реформи_для_людей
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: Васильков,Васильків,районна рада,одинец,владислав одинець
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.