Львівський автобусний завод запрацював ?

11 червня 2018, 19:48
Власник сторінки
z.burik@ukr.net
0
141
Львівський автобусний завод запрацював ?

Віртуально чи насправді ? На одному із загальноукраїнських сайтів з'явилась інформація щодо відновлення роботи Львівського автобусного заводу.


Виявляється, завод з початку 2018 року виготовив та реалізував 7 автобусів.
Згідно даних сайту Національний Промисловий Портал від 09.06.2018р., з посиланням на Українські автомобілі : "Львівський автобусний завод у 2018 році відновив виробництво та реалізацію автобусів моделей А183 та А191. З початку цього року компанія реалізувала 7 автобусів: 4 — А183 та 3 — А191", йдеться на сайті. 

Поспілкувавшись із головою профспілки працівників автомобільного та сільськогосподарського машинобудування та керівником управління промислової політики ЛОДА, встановили, що вони таку інформацію чують вперше !

Інформація за зноскою http://uprom.info/news/cars/lvivskiy-avtobusniy-zavod-laz-vidnoviv-virobnitstvo-ta-prodazh-avtobusiv-foto/


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: завод,промисловість,Львівська область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.