Про соціальний активізм та соціальні мережі в передмістях Києва

01 червня 2018, 16:11
Власник сторінки
предприниматель - аграрий
2
103

Про те, як важливо відрізняти благу справу боротьби з незаконними забудовами від методу заробітку та "кошмарення" цілком законних об'єктів з надуманих мотивів.

Так вже сталося що я проживаю та займаюся підприємницькою діяльністю в Києво-Святошинському районі. Район надзвичайно цікавий з великою кількістю лицемірів та перевертнів. Побачити і зрозуміти це мені зрозумів Фейсбук. Власне я зареєструвався в ньому 1,5 роки тому і вперше познайомився з соціальною мережею. Півроки тому я з цією мережею розлучився – мене було забанено. Бажання відновлювати свою сторінку там відсутнє. Поясню чому – мене було забанено через скарги місцевих районних «активістів». Справа в тому що мене неодноразово обурювало лицемірство місцевого «активу» району. Їхня поведінка дуже різнилася, те чим люди займалися в реальному житті та як себе поводили в соціальній мережі. Стикнувся я з цим в темі забудов. Моя справа приносить мені достатньо грошей тому я займався інвестуванням грошей в будівництво, а саме купівлею квартир. Тоді я стикнувся з свавіллям, аферизмом і продажністю місцевих активістів. В Петропавлівській Борщагівці псевдоактивісти блокували будівництво декількох ЖК. Велася систематична кампанія з брудом, підставами, погрозами. Закінчилося це все тим що честні і непродажні активісти, охоронці якихось там територій були за вимагання грошей в забудовника, що було встановлено в результаті слідства. Обвинувальний акт вже переданий до суду, а горе шантажисти мають реальний шанс повернутися «на район» років так через 7. Покривав та спонсорував горе активістів екс-голови Києво-Святошинської ради – Олександр Тігов, за сумісництвом крупний забудовник. І от подібна ситуація повторюється в Вишневому. Стоїть собі пустир, такий собі нікому не потрібний. Що з 2007 року перебуває в оренді компанії яка будує будинки в Софіївській Борщагівці. Власне Вишневе і Софіївську Борщагівку цей пустир і розділяє. Тільки забудовник починає роботи, як тут як тут з’являється орава місцевих які вирішують різко що пустир це парк, перекривають дорогу і ламають паркан. Паралельно на горизонті виростає парочка мутних депутатів Вишневої міської ради і пан Тігов, який вирішив що треба срочно врятувати пустир і шантажувати забудовника, наголошувати на необхідності парку. Хоча власне забудовник на детальному плані території передбачає паркову зону. По факту – велика вдячність інвесторам будівництва, які завітали до Вишневої міської ради та Києво-Святошинської адміністрації та відстоюють власне житло. Що ж до пана Тігова, звільненого через оборудки з землею то хочеться підняти риторичне питанння чому він не відстоює та не будує парк в своїх ЖК? А саме в Святопетрівському, Нових теремках, Крюківщині?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: строительство,незаконное строительство,активисты,незаконна забудова
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.