Анонс

05 травня 2018, 10:43
Власник сторінки
0
23

З 14 по 18 травня 2018 року в Києві відбудеться Тиждень ділової доброчесності, організований Всеукраїнською мережею доброчесності та комплаєнсу та Програмою розвитку ОНН в Україні.

Це перший з низки щорічних заходів для залучення бізнес-спільноти, державних органів, представників громадськості, неурядових організацій, освітніх закладів та засобів масової інформації з метою популяризації ділової доброчесності в Україні.

Бізнес-спільнота – це важлива частина антикорупційних програм та програм відкритого уряду, як на глобальному рівні, так і в Україні. Для того, щоб бізнес-спільнота могла гучно заявити про себе на шляху до створення засад для чесної діяльності в Україні, необхідна її підтримка та розбудова.

Тиждень ділової доброчесності матиме на меті:

·         Сприяння комплаєнсу та діловій доброчесності шляхом обміну передовими практиками та ознайомленням з практичними кейсами 

·         Запровадження діалогу між бізнесом та державою з метою ефективного управління та поліпшення інвестиційного клімату в Україні

·         Забезпечення підтримки та співпраці між бізнес-спільнотою та представниками громадськості з метою розбудови культури доброчесності в Україні

Заходи в рамках Тижня ділової доброчесності проходитимуть протягом 5 днів та включатимуть декілька інтерактивних та інформаційних форматів: прес-конференції, дебати та колективні обговорення, тренінги, круглі столи та флешмоб в соціальних мережах.

До участі запрошуються:

·         Неурядові організації, керівники вищої ланки, керівники відділів компаній, що працюють в Україні, включаючи компанії приватного та державного сектору (державні підприємства)

·         Українські представництва мультинаціональних підприємств

·         Представники державних органів та громадянського суспільства

·         Великі, малі та середні підприємства, що здійснюють діяльність в різних секторах

·         Господарські об’єднання, інвестиційні фонди, посольства

Участь у заходах є безкоштовною проте вимагає попередньої реєстрації на кожен день: https://goo.gl/forms/v3xqIh5lcn8Td46Y2

Детальніша інформація: https://www.facebook.com/events/369489970237731/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: бизнес,антикорупційна політика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.