Ерко групп

22 лютого 2018, 16:17
Власник сторінки
0
183

хто кришує кидал і чому вони досі крадуть?


Компанія ЕРКО ГРУПП ТОВ хто вони такі?  кидали з великої дороги..,
 ось уже  місяць пройшов з того часу коли в наш офіс прийшли перші фермери з вінничини, з платіжкою на 3 000 000 грн,  і  з запитанням чи тут знаходиться ЕРКО ГРУП?

їхнє радісне здивування я зрозумів тільки згодом, коли слідом за ними прийшли перші обмануті фермери, і почалось.., кожного дня по 2 -3 фермера приходять  із надією когось знайти, вони втрачають великі кошти це від 40 тис, і до 700 000 грн, так , це великі суми..

я дивуюсь наскільки справно вони розправляються із фермерами,  обіцяють  рострочку, на 150 днів, з першим внеском 30 % , по заниженим цінам.це  гербіциди, пестециди, карбоміди,  різна продукція для сг. призначення.
такого безприцендентного випадку не бачив ., щоб так бомбили фермерів, можна тільки належне віддати їхнім менеджерам Ерко Групп , які так вправно розправляються із колхозніками..
це я в доброму розумінні ( колхозніками кажу).. це люди прості які працюють чесно заробляючи свої кошти, але я теж дивуюсь колхознікам як Ви так легко готові розпрощатись із такими сумами не перевіривши компанію???..  адже 200 тис, це кошти, і можна дозволити собі поїхати в офіс  фірми і подивитись чи є така взагалі компанія..  бажаю успіху фермерам у пошуку цих негідників, і тримайте вухо в остро!!  


 p.s.

Увага немає такої фірми за даною адресою!!!!!!  Увага агропромисловим підприємствам! Ерко груп Єдрпоу 38130940 , кидали, мошенніки, зареєстровані за адресою пров. Руслана Лужевського 14 корп.8 оф.2 , фірма реально не знаходиться за місцем знаходженням, дзвонять з телефонів +380472520384,+380362460745, 0977327014 пропонують фермерам міндобрива, гербіциди, пестециди, карбомід, на великі суми,обмануті фермери кожного дня приходять, та шукають дану фірму, яка є всього напросто пустишка, написали заяви у міліцію,. ні в якому разі не платіть за товари цій фірмі, товару не отримаєте!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.