Бери приклад і вчись новому: UGENERATION - покоління, що створює

15 жовтня 2017, 12:40
Власник сторінки
0
26
Бери приклад і вчись новому: UGENERATION - покоління, що створює

Унікальний івент, де ви зможете не тільки прокачати свої підприємницькі здібності, а й внесете свій внесок в розвиток культури підприємництва в Україні.

Як протестувати ідею? Як перетворити своє захоплення в успішний бізнес? Як вийти на міжнародні ринки? Якщо ці питання для вас актуальні – хапайте шанс розібрати кейси і перейняти безцінний досвід п'яти креативних підприємців, які змінюють уявлення про сучасний бізнес. Надихайтеся і створюйте своє. Чекаємо на вас 4 листопада в Fedoriv Hub – Київ, вул. Велика Васильківська, 5 – о 18:00.

Проект має експериментальну концепцію «лекція за лекцію». Вона полягає у тому, що «продаючи» одну зустріч з успішним підприємцем, ми організовуємо другу для студентів в регіонах України. Це може бути як цей же учасник, так і той, кому він «передасть естафету».

Ми прагнемо створити екосистему, в якій кожна молода людина зможе у повній мірі реалізувати свій потенціал. Давайте зробимо це разом. Приєднуйтесь!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.