Люди, які змінюють міста та країни

05 жовтня 2017, 08:36
Власник сторінки
0
43
Люди, які змінюють міста та країни

20 втілених у життя проектів, наочні результати їхньої роботи в метро: нова схема, інфо-екрани, плакати, кишенькова мапа, елементи нової навігації, і на вулицях: нові адресні таблички, велонавігація.

Колосальна робота небайдужих і закоханих у свою справу людей, які для того, щоб зробити життя міста комфортнішим, більш вдосконаленим та красивим, не витратили жодної копійки бюджетних коштів.

Якщо ви не знали, хто автор нової схеми ліній в вагонах метро, проїзних карток, покажчиків для велосипедистів, редизайну фунікулера і міської електрички — прийшла пора познайомитися з героями віч на віч. Як це, взагалі, можливо? Що їх надихає? Що ж далі? На всі ці питання ви отримаєте відповідь вже 12 жовтня, у FEDORIV Hub.

Розробка нових схем київського метро стала першим в Україні дизайнерським проектом, де на будь-якому етапі впродовж семи місяців свої зауваження висловлювали тисячі охочих. Нічого подібного в нашій країні та на пострадянському просторі досі не відбувалося: максимумом прозорості для «державного» дизайну був відкритий конкурс, де кожен з охочих міг залишити свій коментар.

Агенти зробили схему максимально читабельною, прибрали номери станцій, також окрім міської електрички, додали ще і швидкісний трамвай. Також вперше на схемі з'явились аеропорти та транспорт до них, бо це критично важливо для туристів. У червні 2015 року, разом із дирекцією київського метрополітену офіційно була презентована фінальна версія схеми.

Спікери:

Igor Skliarevsky – засновник «Агентів Змін»
Yuryy Granovsky – UX дизайнер
Aleksandr Kolodko – дизайнер
Maksym Holovko – архітектор

Квитки 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.