Новий проект МКП КФ "КОНСУЛ-97"в дії

19 серпня 2017, 10:30
Власник сторінки
Правозащитник Западного региона Украины,журналист,руководитель МКП КФ "КОНСУЛ-97"
0
68

Новий проект МКП КФ "КОНСУЛ-97"в дії

новий проект МКП КФ "КОНСУЛ-97"в дії на сайті  Платформа  Правозахисного Експертного Центру Журналістських розслідувань та Соціально Правового Захисту Людей що Опинилися в Екстремально Тяжких Життєвих Обставинах .

Ця Платформа Правозахисного Експертного Центру Журналістських розслідувань та Соціально Правового Захисту Людей що Опинилися в Екстремально Тяжких Життєвих Обставинах є проектом МКП КФ "КОНСУЛ-97". Це нова ідея про створення платформи журналістських розслідувань.Авторка та керівниця проекту  Ніна Феліксівна Сивицька яка також є журналістом розслідувачем.
В яку я запрошую всіх небайдужих та тих хто постраждав від дій осіб що забули людяність ,зазнали тортур не тільки фізичних а і моральних,психологічних тощо.
Хто має бажання змінювати життя на краще не шляхом війни, а шляхом усунення проблем по суті на національному рівні нашої держави .
Настав час виходити з образу жертви та з великої депресії,знаходячи шлях компромісу та золотої серединки по суті виниклої проблеми.

також дивись  на : https://www.facebook.com/ninafeliksovna14

http://ninafeliksovna.ucoz.com/index/novij_proekt_mkp_kf_quot_konsul_97_quot_v_diji/0-12

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.