Хочеш мати вільний графік роботи?

19 січня 2017, 09:27
Власник сторінки
0
24

Будь ФРИЛАНСЕРОМ!

Для того, щоб стати фрилансером необхідно просто пройти за посиланням hopework.eu – ця платформа об'єднує Замовника  та Виконавця. Вам до нас якщо, Ви хочете заробляти більше у вільний час або додатково, маєте бажання вкладати свої знання в перспективні проекти. Також якщо, у Вас є робота, яку потрібно виконати hopework.eu  - має велику кількість компетентних виконавців. Як працює сайт? Наша мета забезпечити як найбільше українців роботою. Ви можете працювати на сайті як на основній роботі, а можете заробляти на платформі hopework.eu додатково у вільний час.

         Почати заробляти з нами просто! Процес знайомства з нашою платформою займе не більше 5 хвилин. Для початку пройдіть за посиланням hopework.eu, зареєструйтесь. Заповніть профіль. Готово! Тепер Ви можете заробляти перші гроші. Ви безкоштовно працюєте на сайті, після виконання роботи Замовник оплачує роботу Виконавця. Після детального заповнення профілю, можна брати завдання, проекти в процес виконання. Ви вільний робітник, можете виконувати декілька робіт різних клієнтів. Важливо робити все якісно та вчасно. Кожний Замовник має змогу залишити вам відгук. В майбутньому позитивні відгуки сприятимуть Вашому рейтингу. Більше позитивних відгуків – більше клієнтів – більше заробіток. Якщо мати бажання можна заробляти великі гроші, при цьому працювати вдома. 

Працюючи на платформі hopework.eu Ви:

ü Отримуєте основний чи додатковий дохід

ü Заощаджуєте час

ü Працюєте в зручний для Вас час. Самі встановлюєте графік роботи.

ü Маєте змогу встановити почасову оплату праці

ü Можете запрошувати друзів та рідних для більш швидкого виконання роботи та отримання додаткової оплати.

ü Пошук роботи на платформі є безкоштовним, Ви не  вкладаєте жодних коштів.

ü Отримуєте власний віртуальний кабінет, в якому видно всі ваші операції. Це дуже зручно. Можна бачити: які проекти в роботі, які виконано, нові проекти, баланс коштів та інше.

ü Робота на сайті є завжди. Нові проекти з’являються кожної хвилини.

 

Напрямки за якими можна працювати на платформі hopework.eu :

·        Бухгалтерія та юриспруденція

·        Адміністрування

·        Архітектура і Інжиніринг

·        Дизайн і мультимедіа

·        IT і мережі

·        Продаж і маркетинг

·        WEB і програмне забезпечення

·        Тексти та переклади

 

hopework.eu – платформа, яка допоможе Вам стати більш успішною, незалежною, заможною людиною. Ми об'єднуємо людей, які мають бажання розвиватись. Приєднуйся до нашої команди, будь одним з нас!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.