«Укрсадпром»: Україна потребує реформування та гармонізації земельних відносин

11 травня 2016, 15:53
Власник сторінки
0
31

11 травня 2016 року в м. Київ, Асоціація «Укрсадпром» підписала Меморандум про співпрацю з Асоціацією «Земельна спілка України».

11 травня 2016 року в м. Київ, Асоціація «Укрсадпром» підписала Меморандум про співпрацю з Асоціацією «Земельна спілка України». Зі сторони об′єднання садоводів угоду підписав Голова «Укрсадпрому» Дмитро Крошка, з боку Земельної спілки – Президент Асоціації Андрій Кошіль.   Про це повідомляє прес-служба «Укрсадпрому».  «Сьогодні гостро постали питання реформування та гармонізації земельних відносин в Україні, покращення якості обслуговування землекористувачів у сфері виконання робіт та надання послуг з земельних питань. Необхідно терміново впроваджувати законодавчі зміни, щодо порядку виділення та використання земельних ділянок для садівництва та ягідництва, а також удосконалювати механізми встановлення плати за її використання і строків користування. Це далеко не повний перелік завдань, що ми поставили перед собою», - прокоментував Голова Асоціації «Укрсадпром» Дмитро Крошка. Метою співробітництва Асоціацій садівників «Укрсадпром» та «Земельна спілки»» є ефективне вирішення стратегічних питань в галузі садівництва, ягідництва та розсадництва, зокрема, щодо державного регулювання земельних відносин, обміну інформацією, спільної професійної діяльності. Співпраця сторін також полягатиме в обміні набутим досвідом в сфері земельних відносин, проведенні спільних заходів, одним з яким є Регіональний Форум «Розвиток садівництва та ягідництва», що проходитиме 17 травня у м. Вінниця.  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.