Садівництво в Україні може дати селу додаткових п’ятсот тисяч робочих місць

10 травня 2016, 15:01
Власник сторінки
0
34

«Укрсадпром»: завдяки впровадженню новітніх технологій садівництво в Україні може дати селу додаткових п’ятсот тисяч робочих місць

6 травня 2016 року в м. Родом (Польща), Асоціація «Укрсадпром» підписала Партнерську Угоду про співпрацю з Фондом «Краща Якість Життя». З польської сторонни угоду підписали Засновник Фонду Кондрат Гжешик та Пан Президент Збигнев Операч. Про це повідомляє прес-служба Асоціації «Укрсадпром». За словами голови «Укрсадпрому» Дмитра Крошки, головний постулат партнерської угоди Асоціації українських садоводів та польської благодійної організації полягає в сприянні Фонду «Краща Якість Життя» популяризації українського садівництва, стимулюванні високої якості сільськогосподарської продукції та впровадженні новітніх технологій в українському садівництві. «Польська сторона зацікавлена у поглибленні зв'язків із українськими садоводами, оскільки це значно збільшить торговий оборот між Польщею та Україною. Впровадження світових технологій та інновацій в садівництві України дозволить додатково створити близько п’ятисот тисяч робочих місць! А це означатиме, що українське село почне відроджуватись саме завдяки розвитку садівництва. Молодь матиме змогу отримати роботу в напрямку збирання, фасування, пакування і переробки плодів та ягід. Ми вдячні польській стороні за підтримку та розраховуємо на плідну співпрацю в сфері садівництва і ягідництва України», - прокоментував Дмитро Крошка.  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.