Завдяки реформам уряду Яценюка рівень життя українців …. (офіційні дані)

26 березня 2015, 22:46
Власник сторінки
Экономист
9
1480
Завдяки реформам уряду Яценюка рівень  життя українців …. (офіційні дані)

За результатами 2014 року, завдяки реформам, запровадженим урядом Арсенія Яценюка і політиці МВФ, кількість легкових автомобілів...

В психологів, скоріш за все, це явище має назву якимсь розумним словом, а в народі це називається просто: «скільки б людина не мала, а все одно хоче більше». Це бажання українців мати все більше і більше, веде до того, що часто українці самі не помічають, як змінюється їх життя, і скаржаться, хоча забувають згадати, як вони жили і що вони мали раніше. Але  Державна служба статистики не забуває, і тому щорічно публікує інформацію щодо наявності речей довготривалого вжитку в українських сім’ях із розрахунку на сто домогосподарств. Звичайно, що це середні розрахунки, в середньому на середньостатистичну українську сім’ю, але вони дуже наглядно показують, які статки мають українці і як змінилося їх життя завдяки урядові Арсенія Яценюка.

За результатами 2014 року, завдяки реформам, запровадженим урядом Арсенія Яценюка і політиці МВФ, кількість легкових автомобілів на сто українських сімей складає 23 авто. В 2004 році цей показник був лише 16 автомобілів на сто сімей. Фактично, маємо зростання майже на 44%. Хіба цього недостатньо? Адже за часів Радянського Союзу на сто сімей було лише 5 автомобілів. На сьогодні, українці мають в особистому користуванні майже в 4,5 разів більше легкових автомобілів, ніж за часів СРСР. Це не могло б статися, якби уряд Яценюка не проводив послідовні реформи, які суттєво покращили економічний стан України.

Але автомобілі не лише один із факторів, який показує стан заможності українців. За 2014 рік на сто сімей нараховується 194 мобільні телефоні і смартфони, це майже в 13 разів більше, ніж в 2004 році. Цей показник показує не тільки зростання доходів українців завдяки реформам уряду Арсенія Яценюка, але й розкриває можливості для зростання нового інформаційного буму за умов розвитку нових ІТ-технологій. Україна завдяки урядові Арсенія Яценюка знаходиться на передових рубежах розвитку світового ринку ІТ-технологій. Розвивається не лише кількість користувачів мобільних телефонів, але й нові ІТ-послуги, які все більше знаходять відклик серед простих українців. Окрім мобільних телефонів, українці завдяки діяльності уряду Арсенія Яценюка долучилися тепер і до можливості користуватися стільниковими антенами. За 2014 рік на сто сімей припадало 23 антени, це в 23 рази більше, ніж в 2004 році! Це дійсно суттєве покращенні життя українців! Тепер вони можуть отримувати інформацію з будь-яких куточків світу і долучатися до світової мережі стільникового телебачення!

За даними статистики, в 2014 році на сто сімей вже приходилось 112 мікрохвильових пічок, але іще в 2004 році, до проведення реформи уряду Арсенія Яценюка, лише 5 сімей з сотні мали мікрохвильові печі. Тепер цей показник навіть перевищив кількість сімей. Українських сто сімей. Це іще раз показує, що реформи, які запроваджує уряд Арсенія Яценюка, дали позитивний результат, і не виключно, що в майбутньому у одній сім’ї буде по дві мікрохвильові печі, коли усі реформи уряду запрацюють на повну силу!

Але нажаль, не усе так добре в Україні. Не зважаючи на успішні реформи уряду Арсенія Яценюка мають місце і деякі негаразди. Так, наприклад, за результатам 2014 року на сто сімей припадає лише 8 магнітофонів та магнітол, що майже в 5 разів менше, ніж в 2004 році. Це зменшення кількості магнітофонів в українських сім’ях має і об’єктивні причини, але крім того, все ж таки вказує на те, що мають місце і недоліки, коли частина українців не купує магнітофоні та магнітоли, враховуючи сучасний економічний та політичний стан країни. Крім того, нажаль, лише 25 українських сімей із ста мають швейні машинки, в той час, як ще в 2004 році цей показник був 35 швейних машинок на сто сімей. Зменшення кількості швейних машинок в українських сім’ях, скоріш за все пов'язано з тим, що, на превеликий жаль, українці не можуть купувати українські швейні машинки, і тому повинні купувати дорогі імпортні машинки. Це негативний фактор, який потрібно ліквідувати найближчим часом. Кожна українська сім’я повинна мати можливість купити швейну машинку вітчизняного виробництва! Це дасть поштовх для розвитку українського машинобудування та підвищення добробуту українців в майбутньому.

Що стосується телевізорів, то в 2014 році, на сто сімей припадає 119 телевізорів. Українці все більше і більше мають у себе дома не один, а два телевізорі. А от в 2004 році, коли іще реформи уряду Арсенія Яценюка не були проведені, на сто сімей приходилось лише 84 телевізори. Але тепер цієї проблеми не існує, і усі українці мають можливість користуватися телевізорами і отримувати оперативну інформацію про успіхи в проведенні реформ в Україні.

Життя в Україні завдяки реформам уряду Арсенія Яценюка щоденно змінюється на краще! І хоча деякі українці не розуміють усієї повноти і важливості цих реформ, але вже незабаром більшість українців зможуть ще більше підвищити свій добробут завдяки реформам та суттєвим змінам в економіці України. Адже лише реформи можуть призвести до того, що українці будуть мати можливість жити заможно і купувати необхідні для життя речі.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.