КИЇВЩИНА – ЕНЕРГЕТИЧНО-НЕЗАЛЕЖНИЙ РЕГІОН

03 лютого 2015, 18:53
Власник сторінки
Глава совета директоров компании «EIG Engineering», владелец элитного загородного клуба верховой езды "Конюшня Бутенко".
1
230

Я оголошую про розробку нового стратегічного енергетичного плану!

Я оголошую про розробку стратегічного енергетичного плану під назвою "КИЇВЩИНА - ЕНЕРГЕТИЧНО-НЕЗАЛЕЖНИЙ РЕГІОН". 

Метою цього проекту є розробка плану дій та створення певних умов для залучення інвесторів у проекти переведення Київської області на альтернативні джерела енергії та на ті джерела енергії, які може надати сама Київщина. Наприклад, лісгоспи, відходи сільського господарства та промисловості, річки та вітер. Тобто, метою проекту буде переведення всіх котелен у регіоні на біопаливо та переведення всіх будівель на електроенергію вироблену з альтернативних джерел. Подібні заходи допоможуть поступово скоротити споживання природного газу у регіоні, ау майбутньому – повністю відмовитися від нього.

Передумовою розробки цього плану був пілотний проект найпотужнішої в Східній Європі електростанції на біомасі в Іванківському районі Київської області – ЕкоТЕС “Іванків” – за рахунок якої фактично всі мешканці району можуть користуватися виключно альтернативною електроенергією, яку виробляє ЕкоТЕС. Було проведено ряд дослідів з метою встановлення кількості енергії, яку споживають мешканці Іванківського району. В результаті, ми з точністю можемо заявити, що на сьогоднішній день ми заготовляємо біомаси достатньо для того, щоб не тільки отопити, а й освітити всі об’єкти соціального призначення, такі як лікарні, школи, садочки, та всі помешкання Іванківського району.

Отже ми починаємо розробку плану дій. Україна має величезний енергетичний потенціал, адже вона – агропромислова країна, яка багата на різноманітну сировину. Всі регіони мають потенціал до зменшення споживання або повного заміщення природного газу. І ми починаємо з Київщини.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: энергетика,енергетика,возобновляемая энергетика,альтернативные источники энергии,альтернативна енергетика,енергозбереження,энергоэффективность,енергоресурси
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.