Світова єкономічна криза

20 червня 2014, 12:04
Власник сторінки
0
98

Як це може виглядати .

Слово криза в 2008-2013 роках звучало, напевно, частіше за  будь-яке інше слово. Світова фінансова криза торкнулася ,або ще торкнеться практично всіх країн світу, за винятком найбидніших країн, які вже перебувають у перманентному фінансово-економічній кризі.

 

Зараз як ніколи важливо володіти актуальною інформацією про сучасну економічну кризу. Необхідно зрозуміти, що корисного можна витягти з ситуації, що склалася, коли і яке рішення варто прийняти, щоб правильно і вчасно зреагувати на ті чи інші зміни в роботі, політиці, економіці, суспільстві.

 

Що таке світова фінансова криза?

Глобальна фінансова криза проявляється у зростанні цін на нерухомість і продукти, в скороченні робочих місць як у комерційних, так і в державних організаціях, у відсутності стабільності та втрати віри в майбутнє. До того причини змін, що відбуваються різні в різних країнах.

 

Як і велика депресія початку ХХ-го століття, світова економічна криза, що почалася в 2008 році викликавши процеси, які здатні повністю змінити світову фінансово-економічну систему. У новій системі, як очікується, зросте роль держави. Можливо, в результаті фінансової кризи в світі виникне нова всесвітня валюта, яка прийшла на зміну американському долару.

 

Як спрогнозувати світову економічну кризу?

 

Спрогнозувати розвиток світової економічної кризи в 2010 році було складно. Багато експертів давали ка рдинально протилежні оцінки тим чи іншим тенденціям розвитку ситуації, пов'язаної зі світовою кризою. Одні казали, що світова криза в 2010 році завершиться і почнеться період рецесії, інші стверджували, що фінансова криза в 2010 році тільки починає набирати обертів. Сьогодні ясно одне - світова криза в 2014 триває. І триватиме вона, на думку більшості експертів, ще кілька років. Ми, швидше за все, ще не досягли дна, за яким почнеться підйом економіки. І багато чого залежить від того, наскільки злагоджено вдасться діяти лідерам основних економічно розвинених країн в непростих умовах світової фінансової кризи.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.