Народ дійде до точки кипіння і змете все.

25 квітня 2014, 12:07
Власник сторінки
4
62

Якщо економічна ситуація призведе до подальшого погіршення рівня життя, то протестний потенціал дійде до точки кипіння - народ змете все.

«Якщо економічна ситуація призведе до подальшого погіршення рівня життя, то протестний потенціал дійде до точки кипіння - народ змете все. В економічній політиці не потрібно заграватися: «Нехай народ терпітиме». Скільки він буде терпіти? Якщо реформи тільки в тому, щоб зменшити зарплати, підвищити вартість компослуг, знецінити гривню, призвести до закриття російського ринку і підприємств на південно-сході, то чого чекати? Владі саме час задуматися. Інакше - соціальний вибух», - заявив народний депутат України Михайло Чечетов.

За словами політика, зниження рівня життя безпосередньо корелюється з підвищенням активізації протестних акцій, тобто існує пряма залежність: чим нижче соціальні стандарти, тим вище протестний потенціал проти політики, яка давить широкі верстви населення.

«А все ризикує повторитися, як 1917 році, коли після першої революції прийшла слабка влада, економічно ситуація була розбалансована, життя погіршувалася - сталася пролетарська революція. Сьогоднішня влада не має підтримки. Силові структури деморалізовані, ніяк не можуть прийти в себе після дискредитації, а вони повинні захищати державний устрій і Конституцію. Вони бояться, що завтра ця влада піде, а вони знову виявляться винними. І влада не на що спертися», - підсумував Чечетов.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.